Ladies Lounge weer van start

zondag 5 juli 2020

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
Ladies Lounge vanaf 16.00 uur – Entree vrij

Op zondag 5 juli 2020 is er vanaf 16.00 uur in De Fermerie eindelijk weer een speciaal middagcafé voor vrouwen. Tijdens deze middag zal Margaretha Kleine enkele van haar liedjes zingen. Het is helaas niet mogelijk om te dansen; daar is de ruimte te klein voor. Vanwege de geldende maatregelen is er plek voor maximaal 30 vrouwen en daarom is vooraf aanmelden verplicht.

Je kunt jezelf aanmelden via ladieslounge@cocdeventer.nl en graag ook afmelden mocht je toch verhinderd zijn te komen. Ondanks de beperkingen hopen we toch op een fijne cafémiddag, waarbij vrouwen gezellig kunnen (bij)kletsen.

De volgende Ladies Lounge is op zondag 30 augustus 2020 in De Fermerie vanaf 16.00 uur!