IJssel Dykes - Klootschieten

donderdag 6 augustus 2020

NuNu (Raalterweg 22 te Schalkhaar) – Aanvang 19.30 uur
Graag vooraf aanmelden vóór 6 augustus voor deze activiteit
Bekijk hier het hele Zomerprogramma van de IJssel Dykes

Zomerprogramma op initiatief van IJssel Dykes. Alle vrouwen (lesbisch, bi of hetero) zijn welkom! De activiteiten voldoen aan de geldende coronamaatregelen. Opgave vooraf via ijsseldykes@cocdeventer.nl

Op donderdag 6 augustus staat Klootschieten op het menu. Deze volkssport is zeer populair in Oost-Nederland. De locatie is NuNu (Raalterweg 22 te Schalkhaar) en de activiteit begint om 19.30 uur.
Deelnamekosten voor deze activiteit bedragen € 3,00 en kunnen bij de locatie aan de organisatie worden voldaan.

Alle vrouwen zijn welkom wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de sporten uit ons zomerprogramma en graag kennis willen maken met onze sportieve IJsseldykessportclub. Om een inschatting te hebben hoeveel vrouwen per activiteit gaan deelnemen is het verzoek om je vóór 6 augustus aan te melden via ijsseldykes@cocdeventer.nl (ook voor vragen en meer informatie).