Filmtip - Arts in Cinema

Theater MIMIK – Achter de Muren Vispoort 10 te Deventer

Theater Gigant – Nieuwstraat 377 te Apeldoorn

Klik op de naam van het betreffende filmtheater voor meer informatie.

Arts in Cinema – Frida Kahlo (2020)

Deze persoonlijke en intieme film toont een schat aan kleuren en een feest van levendigheid en biedt bevoorrechte toegang tot haar werken en benadrukt de bron van haar koortsachtige creativiteit, haar veerkracht en haar ongeĆ«venaarde lust voor leven, mannen, vrouwen, politiek en haar cultureel erfgoed. We denken misschien dat we Frida Kahlo al kennen – het beeld van bloemenkronen, grote wenkbrauwen en kleding in folkstijl heeft haar generaties lang een muze gemaakt – maar wat ligt er onder het oppervlak van deze intens gepassioneerde vrouw?

Meer weten over deze voorstelling of kaarten bestellen? Dat kan via de websites van Gigant (Apeldoorn) of Mimik (Deventer).