Second Sunday - Wandeling Lunteren

zondag 13 september 2020

Startlocatie en -tijd: NS-station Nijmegen-Lent 11.30 uur
Rondwandeling; eindpunt is station Nijmegen Lent

Het wandelen van Second Sunday Start weer!
Zondag 13 september wandelt de maandelijkse wandelgroep voor vrouwen in de omgeving van Lent langs water en bos via Oosterhout naar Lent terug. Vanwege de aangescherpte Coronamaatregelen wordt men verzocht zich op te geven VOOR vrijdag 11 september.
Na de wandeling wordt er NIET samen gegeten. Second Sunday hoopt dat het een gezellige dag wordt ondanks de nieuwe afstandregels.

Deze wandeling is georganiseerd door Evelien (06-24187348)

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we een kleine vergoeding. 

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief@hotmail.com.

Tags: ,