Filmtip - Deux

zaterdag 31 oktober 2020

Filmtheater Gigant – Nieuwstraat 377 te Apeldoorn: 14.40 uur

Klik op de naam van de locatie voor meer informatie en op het tijdstip voor de kaartverkoop.

Deux (Frankrijk 2019)

Nina en Madeleine zijn twee gepensioneerde vrouwen die al decennia lang verliefd op elkaar zijn. Voor de buitenwereld, inclusief de familie van Madeleine, zijn ze simpelweg buren op de bovenste verdieping van hun appartementencomplex. Ze bewegen zich vrijelijk tussen beide appartementen en delen hun dagelijkse leven. Op een dag komt hun relatie echter op zijn kop te staan, als door een onverwachte gebeurtenis de dochter van Madeleine langzaamaan de waarheid ontdekt. (Drama – 95 minuten)

Meer weten over deze voorstelling of kaarten bestellen? Dat kan via de website van Gigant (Apeldoorn).

Tags: