ZondagMiddagSalon + Spaans Buffet

zondag 27 juni 2021

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
ZondagMiddagSalon van 16.00 – 19.00 uur (Spaans Buffet vanaf 18.30 uur – opgeven voor vrijdag 25 juni)

Goed nieuws: de Fermerie en de werkgroep Roze50+ laten de Zondagmiddagsalon van 27 juni doorgaan. Er kunnen dertig bezoekers naar binnen, dus graag vooraf aanmelden bij Roze50+! Voor de liefhebbers is er vanaf 18.30 uur een Spaans Buffet; hiervoor moet men zich apart aanmelden voor vrijdag 25 juni (dus bezoekers voor het salon én het buffet dienen zich twee keer te melden).

Natuurlijk moeten we ons natuurlijk wel aan een aantal geldende horecaregels houden:

Tafels staan, verspreid over twee zalen, op anderhalve meter afstand en per tafel kunnen maximaal twee bezoekers plaatsnemen.

We gaan ervan uit dat jullie je gedisciplineerd aan de gezondheidsregels van anderhalve meter zullen houden.

We kunnen maar maximaal dertig bezoekers ontvangen en de bezoekers moeten zich van te voren opgeven, zodat we eventueel later kunnen nagaan wie er geweest is.

Wil je komen, meld je dan met een mail aan (roze50plus@cocdeventer.nl). Wanneer je mail ontvangen is wordt een bevestiging gestuurd (als je die niet krijgt, laat dat even weten). Als er meer dan dertig bezoekers belangstelling hebben wordt een wachtlijst gemaakt. Mocht je bij nader inzien onverhoopt toch niet komen, laat dat even weten. Dan kan iemand anders in jouw plaats komen.

Zondag 27 juni is het vanaf 16.00 uur weer ZondagMiddagSalon! In de Fermerie gezellig bijkletsen met oude bekenden of nieuwe gezichten leren kennen in een gemoedelijke sfeer. Deze middag wordt georganiseerd door de werkgroep Roze 50+ van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur!

Alle mensen die houden van een gemoedelijke sfeer en een gezellig praatje zonder harde muziek zijn van harte welkom!

Let op! De ZondagMiddagSalon gaat in de zomer door. In juli een week eerder dan gebruikelijk, dus op zondag 18 juli 2021 in De Fermerie vanaf 16.00 uur!