IJssel Dykes Zomerprogramma - Stiltewandeling

donderdag 15 juli 2021

19.00 uur: Vertrek vanaf startlocatie Fortmonderweg (Gemeente Olst-Wijhe)

Route Startlocatie: parkeerplaats Fortmonderweg bij de Duursche Waarde. Vanuit Deventer IJsseldijk (Rijksstraatweg N337) volgen naar Olst en Wijhe. Na het bord Den Nul (voorbij Olst) meteen de eerste links, weg volgen tot aan de P.

Graag vooraf aanmelden voor deze activiteit.
Bekijk hier het hele Zomerprogramma van de IJssel Dykes

Zomerprogramma op initiatief van IJssel Dykes. Alle vrouwen (lesbisch, bi of hetero) zijn welkom!

Op donderdag 15 juli staat een Stiltewandeling op het menu.

Deze wandeling voert door het prachtige natuurgebied de Duursche Waarden aan de oever van de IJssel bij Fortmond, een buurtschap in Olst-Wijhe. Deze wandeling wordt verzorgd door Zen in Salland “in stilte ontdek je waar je leven over gaat”.

Deelnamekosten voor deze activiteit bedragen € 3,00 en kunnen bij de locatie aan de organisatie worden voldaan.

Alle vrouwen zijn welkom wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de sporten uit ons zomerprogramma en graag kennis willen maken met onze sportieve IJsseldykessportclub. Om een inschatting te hebben hoeveel vrouwen per activiteit gaan deelnemen is het verzoek om je aan te melden via ijsseldykes@cocdeventer.nl (ook voor vragen en meer informatie).

Tags: ,