IJssel Dykes - Zwaardkunst voor Body Mind & Spirit

donderdag 22 juli 2021

Worpplantsoen – Aanvang 20.00 uur
Locatie is met de veerpont te bereiken vanuit het centrum van Deventer. Plantsoen is voorbij het IJsselhotel.
Graag vooraf aanmelden vóór 20 juli voor deze activiteit
Bekijk hier het hele Zomerprogramma van de IJssel Dykes

Zomerprogramma op initiatief van IJssel Dykes. Alle vrouwen (lesbisch, bi of hetero) zijn welkom! De activiteiten voldoen aan de geldende coronamaatregelen. Opgave vooraf via ijsseldykes@cocdeventer.nl

Op donderdag 22 juli staat Zwaardkunst voor Body Mind & Spirit op het menu. Een workshop/ kennismaking met Zwaardkunst (Haedong Kumdo). Locatie is het Worpplantsoen bij het IJssel Hotel en de starttijd is 20.00 uur. Deelnamekosten voor deze activiteit bedragen € 3,00 en kunnen bij de locatie aan de organisatie worden voldaan. Voor niet-IJssel Dykes graag aanmelden via de email: ijsseldykes@cocdeventer.nl 

Alle vrouwen zijn welkom wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de sporten uit ons zomerprogramma en graag kennis willen maken met onze sportieve IJsseldykessportclub. Om een inschatting te hebben hoeveel vrouwen per activiteit gaan deelnemen is het verzoek om je vóór 20 juli aan te melden via ijsseldykes@cocdeventer.nl (ook voor vragen en meer informatie).