IJssel Dykes - Afsluiting BBQ & Borrel (onder voorbehoud)

donderdag 19 augustus 2021

Locatie en aanvangstijd volgen na aanmelding
Graag vooraf aanmelden vóór 17 augustus voor deze activiteit
Bekijk hier het hele Zomerprogramma van de IJssel Dykes

Let op: vanwege de situatie rondom Covid-19 is deze activiteit onder voorbehoud!

Zomerprogramma op initiatief van IJssel Dykes. Alle vrouwen (lesbisch, bi of hetero) zijn welkom! De activiteiten voldoen aan de geldende coronamaatregelen. Opgave vooraf via ijsseldykes@cocdeventer.nl

Op donderdag 19 augustus staat de traditionele afsluitende Barbecue en Borrel op het menu. Locatie en aanvangstijd worden bekend gemaakt zodra men zich heeft aangemeld. Let op de berichtgeving over het al dan niet doorgaan van deze activiteit. Deelnamekosten voor deze activiteit bedragen € 7,50 en kunnen bij de locatie aan de organisatie worden voldaan.

Alle vrouwen zijn welkom wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de sporten uit ons zomerprogramma en graag kennis willen maken met onze sportieve IJsseldykessportclub. Om een inschatting te hebben hoeveel vrouwen per activiteit gaan deelnemen is het verzoek om je vóór 17 augustus aan te melden via ijsseldykes@cocdeventer.nl (ook voor vragen en meer informatie).