Pride-walk in Amsterdam

zaterdag 7 augustus 2021

Pride Amsterdam (English)

Pride Amsterdam (Nederlands)

Dit jaar bestaat Pride Amsterdam 25 jaar en dat zou ook gevierd worden met de traditionele straat- en pleinfeesten. Helaas is bekend geworden dat het merendeel van de feesten door COVID-19 niet op de gewenste wijze door kan gaan. Daarom heeft het bestuur van Pride Amsterdam besloten de grote feestelijke viering van het 25-jarig jubileum, net als de botenparade, een jaar door te schuiven. Wel vinden veel kleine activiteiten plaats en zal op zaterdag 7 augustus de Pride Walk plaatsvinden. Houd de officiële website goed in de gaten voor updates en relevante info omtrent de activiteiten.

Pride Walk

De jaarlijkse demonstratie voor gelijke rechten voor de wereldwijde regenboogcommunity. We zullen weer gaan lopen dit jaar op zaterdag 7 augustus 2021 om 12.00 uur. Wel anders dan voorgaande jaren! Niet vanaf het Homomonument maar we vertrekken vanaf de RAI. Dit i.v.m. met de COVID-19 waarin wij nog 1,5 meter afstand moeten houden. Bij de RAI is er voldoende ruimte om groepen te maken en de afstand te bewaren.

Als groep kan je zelfstandig aansluiten aan de walk. Wij bepalen niet wie waar gaat lopen. Logistiek komt er een kopgroep en de rest volgt. 

Huisregels:
– Geef elkaar voldoende ruimte!
– Heb respect voor elkaar!
– Laat je horen!
– Laat je in alle kleuren zien!

Wil je meelopen als groep of organisatie, dan kan je je aanmelden via deze link: https://bit.ly/36xI0FQ.
We hopen je te zien op zaterdag 7 augustus.

Bekijk alle evenementen via deze link