Wandeling rond Deventer (Raambuurt en Havenkwartier)

zondag 22 augustus 2021

Zondag 22 augustus 2021 (voorafgaand aan het ZondagMiddagSalon)
Vertrek 14.00 uur vanaf centrumzijde NS-station Deventer

Update (21-8): De verwachte regen lijkt mee te vallen, zodat de stadswandeling vooraf gewoon door kan gaan. Start om 14.00 uur voor het NS-station Deventer (Centrumzijde). De wandeling eindigt om 16.00 uur bij De Fermerie, waar het ZondagMiddagSalon net begint om 16.00 uur.

Een wandeling rond de Deventer binnenstad (Raambuurt, Havenkwartier en IJssel)

Voorafgaand aan het Salon is er een stadswandeling langs de Raambuurt en het Havenkwartier. Deze beide gebieden maken de voorbije jaren een enorme ontwikkeling door met behoud van de cultuurhistorische identiteit. Vervolgens voert de wandeling langs de IJsselkade richting De Fermerie. Hier eindigt de wandeling om 16.00 uur (en begint het ZondagMiddagSalon).