ZondagMiddagSalon met Wandeling

zondag 22 augustus 2021

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
Wandeling vanaf 14.00 uur (Start NS-station Deventer centrumzijde)  
ZondagMiddagSalon vanaf 16.00 uur

Zondag 22 augustus 2021 wordt voorafgaand aan het Salon een mooie wandeltocht georganiseerd in de nabijheid van de Deventer binnenstad. 

Update (21-8): De verwachte regen lijkt mee te vallen, zodat de stadswandeling vooraf gewoon door kan gaan. Start om 14.00 uur voor het NS-station Deventer (Centrumzijde). De wandeling eindigt om 16.00 uur bij De Fermerie, waar het ZondagMiddagSalon net begint om 16.00 uur.

Om 16.00 uur begint bij De Fermerie de maandelijkse ZondagMiddagSalon. De Salon houdt in gezellig bijkletsen met oude bekenden of nieuwe gezichten leren kennen in een gemoedelijke sfeer. Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur!

Voorafgaand aan het Salon is er een stadswandeling langs de Raambuurt, het Havenkwartier en via de IJsselkade richting De Fermerie. Hier eindigt de wandeling om 16.00 uur (en begint het ZondagMiddagSalon). 

Alle mensen die houden van een gemoedelijke sfeer en een gezellig praatje zonder harde muziek zijn van harte welkom!

Let op! De volgende ZondagMiddagSalon is op zondag 26 september 2021 in De Fermerie vanaf 16.00 uur!

Tags: , ,