Second Sunday - Wandeling rond Nijmegen

zondag 12 september 2021

Zondag 12 september (Tweede zondag van de maand) – 11.30 uur
Wandeling speciaal voor vrouwen – Start- en Eindlocatie: Stationshal Nijmegen (NS-station)

Op zondag 12 september begint het nieuwe wandelseizoen van Second Sunday met een mooie wandeling van 15 kilometer rond Nijmegen. Deze rondwandeling gaat door de Ooijpolder en heet ‘Het Boswandelpad’. Degene die mee wil wandelen kan zich aanmelden voor vrijdag 10 september via lesbischactief2@hotmail.com ; geef bij die aanmelding ook aan wanneer je na afloop wilt mee-eten (Pizzeria), i.v.m. reserveren.

Info over de wandeling: Evelien 06-24187348

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we € 1,00 per wandeling. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie over Second Sunday is lesbischactief@hotmail.com.

Tags: ,