Ladies Lounge met Two Dollar Tuesday

zondag 31 oktober 2021

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
Ladies Lounge van 16.00 tot 21.00 uur – Entree €7,50

Denk bij binnenkomst aan de Corona-QR-code of testbewijs!

Op zondag 31 oktober is er na lange tijd weer een Ladies Lounge op zondagmiddag. Deze extra lange herfsteditie wordt gevierd met een speciaal optreden van de band Two Dollar Tuesday. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een leuke sfeer en muziek. En tegen betaling kun je ook iets te eten bestellen. Al met al een spetterend feest, waarbij vrouwen gezellig kunnen (bij)kletsen en helemaal uit hun dak kunnen gaan.

Neem je vriendinnen mee naar de Fermerie. Voor een dansje en een drankje, (ont-)spanning en vermaak… Vanaf 16.00 uur ben je welkom en het feest gaat door tot 21.00 uur. Entree voor deze Ladies Lounge is € 7,50.

Two Dollar Tuesday speelt muziek vanaf de 80-er jaren tot muziek van nu. Namen als AC/DC, The Cure, Status Quo, Bon Jovi, Journey, ze passeren allemaal de revue tijdens een optreden van deze dynamische allchickband. De combinatie van gitaar, basgitaar en drums zorgen voor een solide basis voor de prachtige samenzang van deze vier dames. Van 80’s Rock tot heden-POP, het repertoire van Two dollar Tuesday neemt je mee langs mooie luisterliedjes tot het punt waar het dak geen andere keuze meer heeft dan er, vol enthousiasme, af te vliegen.

Meer informatie over de band is te vinden via de Facebookpagina van Two Dollar Tuesday.

De eerstvolgende Ladies Lounge is op zondag 16 januari 2022 (noteer deze datum alvast in de agenda!!)

Tags: ,