Second Sunday - Wandeling Oosterbeek

zondag 10 oktober 2021

NS-station Oosterbeek: 11.30 uur

Zondag 10 oktober 2021 organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen rond Oosterbeek. Er wordt vertrokken om 11.30 uur vanaf NS-station Oosterbeek. Het is een rondwandeling en uiteindelijk zal de wandeling weer bij station Oosterbeek eindigen. De wandeling gaat over het Klompenpad en gaat over bergen en dalen; de lengte is zo’n 15 kilometer. Er is horeca onderweg en deelnamekosten bedragen € 0,50. Na de wandeling wordt er in Oosterbeek wat gegeten (voor wie zich hiervoor opgeeft). Aanmelden voor deze wandeling (en eventueel ook het eten) voor 8 oktober via lesbischactief2@hotmail.com.

Meer informatie: Evelien (06-24187348)

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we een kleine vergoeding. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief@hotmail.com.

Tags: ,