Meet & Greet (activiteit Expositie Face It)

woensdag 24 november 2021

Museum De Waag – Brink 65 te Deventer (kelder)

Van 14.00 tot 16.00 uur

In het kielzog van de expositie ‘Face It’ over LHBTIQ+ in Deventer worden in de kelder van Museum De Waag bijeenkomsten en activiteiten georganiseerd. Op woensdag 24 november kunnen bezoekers nader kennis maken met LHBTIQ+ personen tijdens een Meet&Greet.

Ook de deelnemende personen zelf gaan onderling het besprek aan hoe het was en is om LHBTIQ+ in Deventer en omgeving te zijn. In de aankleding van de kelderruimte wordt getracht de sfeer van het oude COC-cafĂ© na te bootsen om een ongedwongen gesprek mogelijk te maken. Degene die zich aanmeldt als LHBTIQ+deelnemer aan de Meet&Greet heeft diezelfde dag vrij toegang tot de expositie ‘Face It’ op de begane grond. Aanmelden voor deze of een komende Meet&Greet kan via deze link.

De volgende Meet&Greet is op woensdag 29 december

Tags: