Second Sunday - Rondwandeling Arnhem

zondag 14 november 2021

Zondag 14 november (Tweede zondag van de maand) – 11.30 uur
Wandeling speciaal voor vrouwen – Start- en Eindlocatie: NS-station Arnhem (Sonsbeekzijde)

Naam van deze rondwandeling is de Parkentocht. Na afloop kan er worden gegeten bij de Mexicaan Amico. Graag aanmelden voor de wandeling en geef daarbij ook aan of je deel wilt nemen aan de maaltijd (voor vrijdag 12 november). Meer info via Evelien 06-24187348

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we € 1,00 per wandeling. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie over Second Sunday is lesbischactief2@hotmail.com.

Tags: ,