Bijeenkomst LHBTIQ+ Voorstad in januari gaat NIET door!

Entree gratis – Iedereen van harte welkom – Drankjes voor eigen rekening

UPDATE: De bijeenkomst van LHBTI+ Voorstad Deventer op vrijdag 7 januari 2022 zal worden afgelast! De eerstvolgende bijeenkomst op vrijdag 4 februari zal waarschijnlijk weer in Het Enkhuis (Werkluststraat 10 te Deventer) plaatsvinden.

Voor deze ontmoetingsavond dient men zich wel aan te melden via voorstad@cocdeventer.nl i.v.m. beperkte plaatsen. Entree is gratis, maar de drankjes zijn voor eigen rekening. Iedereen is van harte welkom!

COC Deventer e.o. heeft dit initiatief van Jill en Natascha omarmd en roept leden en achterban van harte op om deze activiteit een succes te maken door hierbij aanwezig te zijn.

Bezoek ook de Facebook-pagina van LHBTI+ Voorstad Deventer

Tags: