Meet&Greet uitgesteld (activiteit Expositie Face It)

woensdag 29 december 2021

Museum De Waag – Brink 65 te Deventer (kelder)

Van 14.00 tot 16.00 uur

UPDATE: Deze geplande bijeenkomst gaat niet door en zal worden verplaatst naar begin 2022. Zodra meer bekend is zal het via deze website worden gecommuniceerd.

In het kielzog van de expositie ‘Face It’ over LHBTIQ+ in Deventer worden in de kelder van Museum De Waag bijeenkomsten en activiteiten georganiseerd. Op woensdag 29 december kunnen bezoekers nader kennis maken met LHBTIQ+ personen tijdens een Meet&Greet.

Ook de deelnemende personen zelf gaan onderling het besprek aan hoe het was en is om LHBTIQ+ in Deventer en omgeving te zijn. In de aankleding van de kelderruimte wordt getracht de sfeer van het oude COC-cafĂ© na te bootsen om een ongedwongen gesprek mogelijk te maken. Degene die zich aanmeldt als LHBTIQ+deelnemer aan de Meet&Greet heeft diezelfde dag vrij toegang tot de expositie ‘Face It’ op de begane grond. Aanmelden voor deze of een komende Meet&Greet kan via deze link.

De volgende Meet&Greet is in januari 2022

Tags: