Men Meet Men gaat NIET door

Let op: De Meet Meet Men bijeenkomst in januari gaat NIET door aangezien het nog net binnen de lockdownperiode tot en met 14 januari 2022 valt. Gezien de situatie hebben wij er begrip voor, hoewel het natuurlijk wel erg jammer is. We hopen dat de situatie bij de volgende MMM op vrijdag 11 februari beter is. !

De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer) – Van 20.00 tot 24.00 uur

Denk bij binnenkomst aan Corona-QR-code of Testbewijs!

Vrijdag 14 januari 2022 is er weer  een bijeenkomst van Men Meet Men in De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer).  Vanaf 20.00 uur zijn homo- en biseksuele mannen welkom om (op gepaste afstand) bij te praten en nieuwe gezichten te leren kennen. Tot 24.00 uur kan men naar binnen.

Aanmelden is niet langer nodig, dus alle homo- en biseksuele mannen vanaf 18 jaar zijn welkom! Wel wordt er binnenkomst gecontroleerd, dus denk aan de QR-code of Testbewijs.

De werkgroep Men Meet Men kijkt met enthousiasme uit naar jullie komst!

Tags: