Vanuit de Flipo (Expositie LHBTIQ+) gaat NIET door

zaterdag 8 januari 2022

Museum De Waag – Brink 65 te Deventer (kelder)

Van 14.00 tot 15.30 uur

UPDATE: Aangezien Museum De Waag tot en met 14 januari gesloten is wordt deze activiteit naar een later tijdstip verplaatst!

In het kielzog van de expositie ‘Face It’ over LHBTIQ+ in Deventer worden in de kelder van Museum De Waag bijeenkomsten en activiteiten georganiseerd. Op zaterdag 8 januari worden bezoekers getrakteerd op een bloemlezing vanuit Flipo, jarenlang het afdelingsblad van COC Deventer.

Van 1980 tot 2003 verscheen Flipo, het afdelingsblad van het COC in Deventer en omstreken. Naast nieuws over de vereniging bestond de inhoud ook uit creatieve uitingen vanuit de doelgroep. Op zaterdag 8 januari worden in drie korte sessies van ± 20 minuten de mooiste sfeerbeschrijvingen, mijmeringen en gedichten uit al die jaargangen voorgedragen. Na een sessie volgt telkens een korte pauze. Bezoekers kunnen er dus voor kiezen om één of meerdere sessies te beluisteren.

Tags: