ZondagMiddagSalon (Let op: week later!)

zondag 30 januari 2022

De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer) – Van 16.00 tot 19.00 uur

Vooraf aanmelden verplicht: 50 zitplaatsen beschikbaar!

UPDATE: de horeca mag weer open, waardoor ook de Zondagmiddagsalon op 30 januari door kan gaan. Om dat te vieren zal er een speciaal gastoptreden zijn. Deze Salonmiddag is een week later dan gewoonlijk.

Denk bij binnenkomst aan het tonen van Corona-QR-code of testbewijs. Er zijn 50 zitplaatsen beschikbaar; tijdens het lopen draagt men een mondkapje. Zitplaatsen zijn te reserveren via roze50plus@cocdeventer.nl ! Boven 50 aanmelding wordt je naam op een wachtlijst geplaatst; meld je af wanneer je niet kunt komen.

Zondag 30 januari 2022 (dus op de vijfde zondag!) is het weer Zondagmiddagsalon. Men kan gezellig bijkletsen met oude bekenden of nieuwe gezichten leren kennen in een gemoedelijke sfeer.  Deze middag wordt georganiseerd door de werkgroep Roze 50+ van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur!

Daarnaast een verrassingsoptreden! We hadden allang geleden voor deze zondag de bluesband van George Lochtenberg: “An other taste” gepland. Deze viermansformatie trakteert ons, in een aantal sessies, op hun bluesrepertoire.

Vooraf aanmelden is niet meer nodig. Wel gaan we er vanuit dat jullie je gedisciplineerd aan de (inmiddels welbekende) gezondheidsregels van die anderhalve meter zullen houden. 

De werkgroep Roze50+ kijkt met enthousiasme uit naar jullie komst!

De volgende bijeenkomst is op zondag 27 februari in De Fermerie vanaf 16.00 uur.

Tags: