Second Sunday - Wandeling Deventer

zondag 13 februari 2022

Startlocatie en -tijd: NS Station Deventer – 11.30 uur.
Graag aanmelden uiterlijk op vrijdag 11 februari op lesbischactief2@hotmail.com

Zondag 13 februari 2022 organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen over het Klompenpad in de omgeving van Deventer. Er wordt gestart om 11.30 uur vanaf NS-station Deventer; het is een rondwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling weer bij station Deventer eindigen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 15 kilometer. Neem zelf wat te drinken en eten mee voor onderweg; na de wandeling is er horeca op en rond de Brink in Deventer. Honden zijn dit keer NIET toegestaan.

Deelnamekosten bedragen € 0,50. Deze wandeling is georganiseerd door Anka (06-18663983)

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond meestal mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we een kleine vergoeding. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief2@hotmail.com.

Tags: ,