Meer dan Gewenst - Online Expertsessie

donderdag 10 februari 2022

Deze online-bijeenkomst op donderdag 10 februari 2022 start om 20:00 en duurt tot 22:00.

Kosten zijn € 10,00 (met het kopen van dit ticket steun je stichting Meer dan Gewenst). Tickets bestellen kan via deze link

Online
Zodra je een ticket hebt gekocht, krijg je een bevestiging. Een paar dagen voor de bijeenkomst krijg de link naar de sessie per mail toegestuurd inclusief instructies.
Deelnemen kan via computer, tablet of smartphone met internetverbinding.

Tickets bestellen kan via deze link  – Let op: De kaartverkoop sluit op 9 februari om 19:30u

Let op; deze bijeenkomst is in het Nederlands (Only Dutch is spoken at this meeting)

Op donderdagavond 10 februari 2022 organiseert Meer dan Gewenst een online expert sessie over verschillende invalshoeken van gezinnen die gevormd zijn dankzij intentioneel co-ouderschap.

Twee specialisten en twee ervaringsdeskundigen op het gebied van gezinnen die zijn ontstaan dankzij de hulp van intentioneel co-ouderschap delen hun expertise en daarnaast is er mogelijkheid voor het stellen van vragen.

In de sessie belichten we een aantal onderwerpen die interessant kunnen zijn voor het vormgeven én ontwikkelen van je gezin in het omgaan met intentioneel co-ouderschap. Er wordt benoemd hoe dit praktisch toe te passen is.

Nadere details over aanmelden, aanvangstijden en de inhoud van de diverse onderdelen vind je op de website van Meer Dan Gewenst.

Tags: