Roze Wandeling Deventer voor ZondagMiddagSalon

Zondag 27 maart – Voorzijde Museum de Waag – Brink  65 te Deventer
Start wandeling vanaf 14.15 uur (Bezoek vooraf eventueel de expositie over LHBTI+ in Deventer)

Voorafgaand aan de ZondagMiddagSalon op 27 maart 2022 wordt de speciale Roze Wandeling Deventer nog een keer gelopen onder leiding van een gids. We starten aan de voorzijde van Museum De Waag, waar men eventueel voorafgaand de expositie ‘Face It – 50 jaar LHBTI+ in Deventer’ kan bezoeken. Uiteindelijk zal de wandeling voeren naar De Fermerie, waar om 16.00 uur de ZondagMiddagSalon zal beginnen.

De wandeling voert langs locaties waar diverse roze activiteiten hebben plaatsgevonden, maar ook plekken waarbij iets te vertellen valt over de LHBT-geschiedenis in Deventer. Deze wandeling is beschreven in een wandelgids dat tijdens het jubileumweekend in mei 2017 verschenen is. Deze papieren versie is niet meer verkrijgbaar, maar via de digitale versie op deze website is de wandeling ook zelfstandig te lopen.

Graag aanmelden voor zaterdag 26 maart met naam van de deelnemer(s) voor de wandeling met gids door Deventer via dit email-adres.

Tags: ,