Voor de ZondagMiddagSalon: Roze Wandeling door Deventer

zondag 27 maart 2022

Voorzijde Museum de Waag – BrinkĀ  65 te Deventer
Zondag 27 maart – Start wandeling om 14.15 uur

Voorafgaand aan de ZondagMiddagSalon op 27 maart 2022 wordt de speciale Roze Wandeling Deventer nog een keer gelopen onder leiding van een gids. We starten om 14.15 uur aan de voorzijde van Museum De Waag, waar men eventueel voorafgaand de expositie ‘Face It – 50 jaar LHBTI+ in Deventer’ kan bezoeken. Uiteindelijk zal de wandeling voeren naar De Fermerie, waar om 16.00 uur de ZondagMiddagSalon zal beginnen.

De wandeling voert langs locaties waar diverse roze activiteiten hebben plaatsgevonden, maar ook plekken waarbij iets te vertellen valt over de LHBT-geschiedenis in Deventer. Deze wandeling is beschreven in een wandelgids dat tijdens het jubileumweekend in mei 2017 verschenen is. Deze papieren versie is niet meer verkrijgbaar, maar via de digitale versie op deze website is de wandeling ook zelfstandig te lopen.

Graag aanmelden voor zaterdag 26 maart met naam van de deelnemer(s) voor de wandeling met gids door Deventer via dit email-adres. Mocht het maximale aantal deelnemers bereikt zijn, dan kunt u de wandeling ook zelfstandig met de digitale versie lopen.

Tags: ,