Second Sunday: Rondwandeling Vorden

zondag 13 maart 2022

Station Vorden (Arriva): 11.45 uur

Zondag 13 maart organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen rondom Vorden. Er wordt vertrokken om 11.45 uur vanaf station Vorden (Arriva). Het is een rondwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling weer bij station Vorden eindigen. De wandeling voert over het landgoed rond kasteel Hackfort en heeft een lengte van zo’n 15 kilometer. Er is horeca onderweg en honden zijn deze keer NIET toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 0,50.

Graag aanmelden uiterlijk op vrijdag 11 maart via lesbischactief2@hotmail.com

Meer informatie (alleen op de dag zelf): Jetty (06-14534108)

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we een kleine vergoeding. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief2@hotmail.com.

Tags: ,