Geen bijeenkomst LHBTIQ+ Voorstad in juli en augustus

Vanwege de zomerstop zijn er geen bijeenkomsten in juli en augustus. Vanaf september 2022 wordt de maandelijkse bijeenkomst van LHBTI+ Voorstad Deventer weer hervat.

Entree gratis – Iedereen van harte welkom!

Na de zomerstop zal op vrijdag 2 september opnieuw een bijeenkomst van LHBTI+ Voorstad Deventer worden gehouden. De ontmoetingsavond is in Het Enkhuis (Werkluststraat 10 te Deventer) en de organisatie (Jill en Peter) zorgt in ieder geval voor een open en laagdrempelige ontmoetingsavond, waarbij LHBTI-plussers zelf en iedereen die vragen heeft hierover van harte welkom zijn. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur; de toegang is gratis. Deze activiteit wordt maandelijks op de eerste vrijdag gehouden. Graag aanmelden via voorstad@cocdeventer.nl i.v.m. beperkte plaatsen.

Voor deze ontmoetingsavond dient men zich wel aan te melden bij Jill/Peter via voorstad@cocdeventer.nl i.v.m. beperkte plaatsen. Entree is gratis en iedereen is van harte welkom!

COC Deventer e.o. heeft dit initiatief omarmd en roept leden en achterban van harte op om deze activiteit een succes te maken door hierbij aanwezig te zijn.

Bezoek ook de Facebook-pagina van LHBTI+ Voorstad Deventer

Tags: