Second Sunday - Wandeling Rheden-Dieren

zondag 12 juni 2022

Startlocatie en -tijd: Bezoekerscentrum Veluwezoom Rheden (vlakbij station Rheden) om 11.45 uur

Graag aanmelden voor vrijdag 10 juni via lesbischactief2@hotmail.com 

Zondag 12 juni 2022 organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen van Rheden naar Dieren. Er wordt verzameld om 11.45 uur in Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden (nabij NS-station Rheden). Het is een lijnwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling bij station Dieren eindigen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 15 kilometer. Er is horeca aan het begin en onderweg, maar honden zijn NIET toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 0,50.

Graag aanmelden voor vrijdag 10 juni via lesbischactief2@hotmail.com

Info (alleen op de dag van de wandeling): Jetty – 06-14534108

De wandeling gaat over de Veluwezoom met veel op en neer door de Onzalige Bossen. Pittige klimmers op de Posbank, Prins Willemberg en de Carolinaberg. We komen langs de schaapskooi met de jonge lammetjes. We eindigen in Dieren waar we kunnen eventueel nog wat kunnen eten.

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we een kleine vergoeding. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief2@hotmail.com.

Tags: ,