IJssel Dykes Zomerprogramma - Barbecue

donderdag 25 augustus 2022

Starttijd, locatie en deelnamekosten worden binnenkort bekend gemaakt.
Heb je interesse; geef je dan alvast op voor deze activiteit
Bekijk hier het hele Zomerprogramma van de IJssel Dykes

Zomerprogramma op initiatief van IJssel Dykes. Alle vrouwen (lesbisch, bi of hetero) zijn welkom!

Op donderdag 25 augustus is de traditionele afsluitende Barbecue van het Zomerprogramma van de IJssel Dykes. Gezelligheid, lekker eten en drinken zijn de ingrediënten van deze avond. Opgave noodzakelijk i.v.m. aanschaf vlees etc. Graag bij aanmelding aangeven of je een speciaal dieet volgt of een allergie hebt. Starttijd, locatie en deelnamekosten worden binnenkort bekend gemaakt. Natuurlijk wordt tijdens deze activiteit onder genot van een drankje het voorbije Zomerprogramma van de IJssel Dykes besproken.

Het totale Zomerprogramma van 21 juli t/m 25 augustus 2022

(klik op de naam van de activiteit voor meer informatie)

Donderdag 21 juli: Padel bij de Scheg

Donderdag 28 juli: Wandelen (deel van het Fliertpad)

Woensdag 3 augustus: Kanopolo  Let op: dag eerder dan gewoonlijk!

Donderdag 11 augustus: Fietstocht

Donderdag 18 augustus: Hockey (andere sport dan eerder vermeld)

Donderdag 25 augustus: Afsluitende Barbecue

Alle vrouwen zijn welkom wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de sporten uit ons zomerprogramma en graag kennis willen maken met onze sportieve IJsseldykessportclub. Om een inschatting te hebben hoeveel vrouwen per activiteit gaan deelnemen is het verzoek om je vóór 28 augustus voor ijsseldykes@cocdeventer.nl (ook voor vragen en meer informatie).

Tags: ,