IJssel Dykes Zomerprogramma - Fietsen

donderdag 11 augustus 2022

Starttijd en locatie worden binnenkort bekend gemaakt.
Eventueel aanmelden vóór 18 augustus voor deze activiteit

Op donderdag 11 augustus 2022 staat een Fietstocht op het zomerprogramma van de IJssel Dykes. De startlocatie en -tijd worden binnenkort bekend gemaakt. Deelnamekosten bedragen € 3,00 per persoon. Wil je deelnemen dan kun je vooraf een mail sturen naar ijsseldykes@cocdeventer.nl

Het Zomerprogramma van de IJssel Dykes: iedere donderdag een andere activiteit met een afsluitende barbecue op donderdag 25 augustus. Wil je op de hoogte worden gehouden van het programma dan kun je een mail sturen naar ijsseldykes@cocdeventer.nl

Het totale Zomerprogramma van 21 juli t/m 25 augustus 2022 (klik op de naam van de activiteit voor meer informatie):

Donderdag 21 juli: Padel bij de Scheg

Donderdag 28 juli: Wandelen (deel van het Fliertpad)

Woensdag 3 augustus: Kanopolo  Let op: dag eerder dan gewoonlijk!

Donderdag 11 augustus: Fietstocht

Donderdag 18 augustus: Hockey (andere sport dan eerder vermeld)

Donderdag 25 augustus: Afsluitende Barbecue

Alle vrouwen zijn welkom wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de sporten uit ons zomerprogramma en graag kennis willen maken met onze sportieve IJsseldykessportclub. Om een inschatting te hebben hoeveel vrouwen per activiteit gaan deelnemen is het verzoek om je aan te melden via ijsseldykes@cocdeventer.nl (ook voor vragen en meer informatie).

Tags: ,