Men Meet Men -Barbecue

zaterdag 13 augustus 2022

Zaterdag 13 augustus – Bergschildtuin tussen Bergschild en Rijkmanstraat te Deventer
Speciaal voor medewerkers en bezoekers van de Men Meet Men-bijeenkomsten

Barbecue locatie en tijd

Voor de bezoekers en medewerkers van MMM (Men meet Men) wordt op zaterdag 13 augustus weer een gezellige barbecue georganiseerd. In voorgaande jaren kon deze vanwege de coronagolf niet plaatsvinden, maar dit jaar gaan we er van uit dat alles weer als vanouds door kan gaan.

Vanaf 17.30 uur is men welkom en we sluiten af om 22.30 uur. De locatie is het kleine parkje tegen de stadmuur, tussen de Rijkmanstraat en het Bergschild, tegenover de Kerksteeg (en vlakbij de woning van Jan en Bert!). Dit parkje wordt beheerd door de buurt en is door bemiddeling van Jan en Bert welwillend ter beschikking gesteld aan deze speciale avond van MMM; waarvoor natuurlijk onze grote dank.

Deelnamekosten en betaling

Voor barbecue-spullen, ruim voldoende drank en voedsel wordt gezorgd en de deelnamekosten bedragen € 24,00 per persoon (inclusief eten en drinken). Wanneer je wilt deelnemen kun je dit liefst voor 8 augustus aan ons bekendmaken. Meld je aan bij Ids Zandleven via mail of whatsapp: ids@zandleven.nl of telefonisch via 06-52458748 met vermelding van je naam. En geef hierbij eventueel ook aan of je vegetariër bent of glutenvrij wenst! Het bedrag kun je overmaken op rekeningnummer NL 56 RABO 0314 5456 03 t.n.v. I Zandleven onder vermelding van ‘BBQ 13 augustus 2022’. Je betaling wordt daarna bevestigd per mail of via whatsapp.


Vrijwilligers die graag wil meehelpen tijdens deze barbecue op zaterdag 13 augustus kunnen zich vooraf melden via Ids of Joep (06-51574564). We hopen zoveel mogelijk van jullie op 13 augustus te ontmoeten.

Namens de organisatie: Ids Zandleven en Joep van der Schoot

Let op: vanwege deze activiteit komt de MMM-bijeenkomst van vrijdag 12 augustus te vervallen. Het nieuwe seizoen van Men Meet Men begint op vrijdag 9 september in Kelderbar Vrijmetselaarsloge (Rijkmanstraat 10 te Deventer) vanaf 20.00 uur.

Tags: