ZondagMiddagSalon bij Café Sam

Let op: het ZondagMiddagSalon van zondag 28 augustus wordt gehouden bij café Sam aan de Brink 64a te Deventer. Mocht dit adres vertrouwd in de oren klinken dan klopt dat; op deze locatie was tussen 2005 en 2015 het voormalige COC-café in Deventer te vinden!

Zondag 28 augustus is het weer ZondagMiddagSalon! De locatie is veranderd (café Sam – Brink 64a te Deventer), maar de opzet blijft hetzelfde. Deze middag wordt georganiseerd door de werkgroep Roze 50+ van COC Deventer e.o., maar iedereen is van harte welkom. Gezellig bijkletsen met oude bekenden of nieuwe gezichten leren kennen in een gemoedelijke sfeer. De entree is gratis.

Het Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur! Er wordt voor hapjes gezorgd, maar er kan ook iets van de kleine kaart worden besteld (op eigen rekening). En het café blijft ook na 19.00 uur geopend, dus wie dat wil kan gewoon nog wat langer blijven zitten.

Alle mensen die houden van een gemoedelijke sfeer en een gezellig praatje zonder harde muziek zijn van harte welkom!

De volgende ZondagMiddagSalon is op zondag 28 augustus 2022 bij café Sam in vanaf 16.00 uur!

Tags: