Bijeenkomsten Cocktail

De werkgroep Cocktail, gericht op LHBTI-asielzoekers en hun LHBTI-maatjes, organiseert dit najaar bijeenkomsten voor ongeveer zeventig LHBTI-asielzoekers die verblijven in de AZC’s Schalkhaar, Zutphen en Apeldoorn. Daarnaast zijn er momenteel twintig Nederlandse LHBTI-maatjes die aan asielzoekers gekoppeld worden die extra aandacht nodig hebben. Nieuwe maatjes kunnen zich melden via cocktail@cocdeventer.nl

Om de twee maanden wordt er een bijeenkomst met muziek en drank georganiseerd in het Etty Hillesum Centrum, waar LHBTI-asielzoekers elkaar kunnen ontmoeten. Op 17 september is de komende bijeenkomst voor asielzoekers en hun maatjes.

Ook worden in overleg met de doelgroep door hen zelf workshops georganiseerd, zoals een theaterworkshop en Zumbalessen. De bijeenkomst op 17 september en de theaterworkshop is alleen bedoeld voor asielzoekers en hun maatjes. Maar de Zumbalessen zijn ook voor andere geïnteresseerden toegankelijk (op basis van beschikbaarheid). Wil jij deelnemen aan die Zumbalessen, dan kun je een bericht sturen naar telefoonnummer +31 61661 2590. Aanmelding zal plaatsvinden op volgorde van binnenkomst.

Flyers van de komende activiteiten:

Tags: , ,