Algemene Ledenvergadering

woensdag 2 november 2022

Etty Hillesum Centrum (Roggestraat 3 te Deventer) – aanvang 20.00 uur (inloop 19.30 uur)
De Concept Jaarplannen 2023 zijn via deze link te downloaden

Op woensdag 2 november worden de Jaarplannen en Begroting 2023 besproken tijdens de Algemene Ledenvergadering van COC Deventer e.o.. Ook wordt er gestemd over leden van het bestuur. Verder kunnen leden en belangstellenden meepraten over het beleid van de vereniging voor de toekomst. Let wel; alleen leden van COC Deventer hebben stemrecht, dus denk aan de lidmaatschapskaart!

Om 20.00 uur begint de vergadering in het Etty Hillesum Centrum (Roggestraat 3 te Deventer) en duurt tot 22.00 uur. Daarna is er gelegenheid om nog wat na te discussiƫren. Koffie en thee is gratis voorafgaand en tijdens de vergadering. Inloop vanaf 19.30 uur en de vergadering begint om 20.00 uur; zorg er dus voor om voor die tijd aanwezig te zijn!

De Concept Jaarplannen 2023 zijn via deze link te downloaden. We zullen de uitnodigingen digitaal verzenden. Mocht je deze op 27 oktober nog niet ontvangen hebben en ben je wel lid van COC Deventer e.o. dan beschikken we waarschijnlijk niet over een actueel mailadres. Dit kun je doorgeven via het landelijk COC.

De vergaderstukken zijn ook vanaf 20 oktober op te vragen via info@cocdeventer.nl.

Tags: ,