IJssel Dykes - Wandeling Fliertpad

zondag 13 november 2022

Zondag 13 november 2022 – Fliertpad (rondwandeling van 16 km)

Start om 10:00 uur bij Buitenpost, Rijksstraatweg 17A te Twello

Op zondag 13 november wordt vanaf 10.00 uur een mooie Winter(tijd)Wandeling georganiseerd voor vrouwen over het Fliertpad rondom Twello (16 km.). Verzamel- en startpunt is bij Buitenpost (Rijkstraatweg 17a te Twello). Mocht je belangstelling hebben om deel te nemen aan deze wandeling dan kun je je aanmelden via ijsseldykes@cocdeventer.nl. Deze wandeling komt in plaats van de vaste wandelavonden op de donderdagavond; deze komen te vervallen van november 2022 t/m maart 2023.

Tijdens de winter(tijd)periode zijn de mogelijkheden voor een afwisselend aanbod voor wandelroutes op de donderdagavond erg minimaal. Dit zorgt ervoor dat de uitdaging afneemt en daarom is er gezocht naar een alternatief. Dit winterseizoen is er gekozen voor een andere opzet van de wandelgroep en dat betekent dat er in de maanden november t/m maart maandelijks op een zondag een mooie wandeling georganiseerd wordt.

Dit is het wandelschema voor deze winter:

  • 13 november 2022 – Fliertpad (rondwandeling van 16 km) – Start om 10:00 uur bij Buitenpost, Rijksstraatweg 17A te Twello
  • 11 december 2022 – N70
  • 15 januari 2023 – Zwerfkeienroute Loenen
  • 19 februari 2023 – Wandeling in omgeving Olst
  • 19 maart 2023 – Posbank van Dieren naar Velp

Via deze website zal er nadere informatie over tijden en vertrekplaatsen worden gegeven. Mocht je belangstelling hebben om deel te nemen aan een of meerdere wandelingen geef je dan op via ijsseldykes@cocdeventer.nl

Tags: ,