LHBTI+ Face It! - Dragparty

vrijdag 25 november 2022

Café Sam – Brink 64a te Deventer

Inloop vanaf 19.00 uur – Entree gratis – Dragparty met als gastvrouw Roxy Diamond

Nieuwe mailadres: lhbtiplus-face-it@cocdeventer.nl

De derde avond van LHBTI+ Face-It staat in het teken van Dragqueens & Dragkings, dus wie dat wil mag komen in de mooiste outfit. Dragqueen ROXY Diamond zal als speciale gastvrouw fungeren. Wanneer iemand een speciaal (karaoke-)optreden wil verzorgen kan deze zich aanmelden via lhbtiplus-face-it@cocdeventer.nl of de Facebook-pagina van LHBTI+ Face It .

De locatie is opnieuw bij Café Sam (Brink 64a te Deventer). Op vrijdag 25 november wordt de tweede bijeenkomst van LHBTI+ Face-It georganiseerd. Op deze open ontmoetingsavond is iedereen welkom die zich thuis voelt bij de LHBTI+ doelgroep. De bijeenkomst wordt dus in het nieuwe seizoen maandelijks gehouden op de laatste vrijdagavond vanaf 19.00 uur. Locatie is Café Sam aan de Brink 64a te Deventer en de toegang is gratis.

De organisatie, bestaande uit Jill (transvrouw) en Peter, zorgt voor een open en laagdrempelige sfeer, waarbij LHBTI-plussers nieuwe gezichten kunnen leren kennen en met oude bekenden kunnen bijkletsen. Ook iedereen die vragen heeft of meer informatie wil over de doelgroep is van harte welkom. De ontmoetingsavond gaat vervolgens over in een cafésfeer om de link met de uitgaansavond te maken. Drankjes zijn voor eigen rekening; er wordt geen alcohol geschonken onder de 18 jaar.

Kom je voor de eerste keer en vind je het niet prettig om alleen binnen te stappen dan kun je dit via lhbtiplus-face-it@cocdeventer.nl aangeven. We zorgen dan dat je bij de ingang wordt opgevangen of kunnen vooraf op neutraal terrein kennismaken.

COC Deventer e.o. heeft dit initiatief omarmd en roept leden en achterban van harte op om deze activiteit een succes te maken door hierbij aanwezig te zijn.

Bezoek ook de Facebook-pagina van LHBTI+ Face It

Tags: