Men Meet Men op 11 november

vrijdag 11 november 2022

Kelder Vrijmetselaarsloge (Rijkmanstraat 10 te Deventer) – Van 20.00 tot 24.00 uur

Vrijdag 11 november is er weer een bijeenkomst van Men Meet Men in de kelder van de Vrijmetselaarsloge (Rijkmanstraat 10 te Deventer). Met onze eigen mensen achter de bar, bij de deur en rondlopend met de hapjes. Vanaf 20.00 uur zijn homo- en biseksuele mannen vanaf 18 jaar welkom om tot 24.00 uur gezellig bij te kletsen of nieuwe gezichten te leren kennen. De toegang is gratis. De werkgroep Men Meet Men kijkt met enthousiasme uit naar jullie komst!

Wil je meewerken als vrijwilliger (bardienst, deurdienst, hapjes voorbereiden); laat het dan weten aan mensclubmmm@cocdeventer.nl

Let op: De volgende bijeenkomst van Men Meet Men op vrijdag 9 december vindt plaats op een andere locatie, namelijk Café Sam (Brink 64a te Deventer)!

Tags: