Second Sunday - Wandeling rond Lent

zondag 13 november 2022

Startlocatie en -tijd: NS-station Nijmegen-Lent 11.30 uur
Rondwandeling; eindpunt is station Nijmegen Lent

Zondag 13 november wandelt de maandelijkse wandelgroep voor vrouwen in de omgeving van Lent langs het Beverpad (lengte 15 km.). Omdat een groot deel van de route langs de rivier de Waal voert zijn goede en stevige waterdichte schoenen aan te raden. Onderweg is er is Horeca, maar zelf iets meenemen om te eten of te drinken mag natuurlijk ook. Graag uiterlijk aanmelden voor deze wandeling vóór vrijdag 11 november via lesbischactief2@hotmail.com.
Let op: Op zondag 13 november rijden er tussen Zutphen en Arnhem geen treinen……!

Deze wandeling is georganiseerd door Evelien (06-2418 7348)

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we een kleine vergoeding. 

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief2@hotmail.com.

Tags: ,