Theaterconcert met Sven Ratzke

woensdag 30 november 2022

Hanzehof – Coehoornsingel 1 te Zutphen
Aanvang 20.00 uur ( Oosterberg Buitensociëteit)- entreeprijs € 29,50

SVEN RATZKE & HOLLAND BAROQUE

Love Is Crazy (Theaterconcert)

Sven Ratzke staat voor cabaret en jazzy chansons. Holland Baroque is een eigenzinnig barokorkest dat op haar instrumenten durft te zingen, dansen, huilen en lachen. Deze bijzondere combinatie reist door Nederland met de verrassende theatershow ‘Love is Crazy’, waarin barok versmelt met hedendaagse songs over de liefde tot er bijna tijdloze klanken ontstaan die als geen ander passen bij deze periode van het jaar.

‘Love is Crazy’ ademt de sfeer van een rokerige nachtclub en bevat liedjes over het grote verlangen en de liefde. Muziek van songwriters van nu en helden uit de vorige eeuw smelten samen met de barokke klanken van het orkest. Van Billie Eilish, Nick Cave en David Bowie tot Leonard Cohen en Jacques Brel. Zij schreven liedjes die de tijdsgeest resoneren en in fusie met het barokorkest tijdloos lijken te worden. De rode draad? De liefde!

Dit programma kijkt met een lichtelijk recalcitrante blik naar alles rond kerst, zonder dat we er ook maar iets minder van gaan houden. Love is crazy!

Meer weten over deze voorstelling of kaarten bestellen? Dat kan via de website van de Hanzehof.

Tags: ,