ZondagMiddagSalon op 27 november

zondag 27 november 2022

Het ZondagMiddagSalon van zondag 27 november wordt gehouden bij café Sam aan de Brink 64a te Deventer. Dit keer is het een bijzondere bijeenkomst, want George Lochtenbergs bluesband, “Another Taste”, verzorgt weer een aantal muzieksessies. De toegang is gratis. Tussen de sessies door kunnen we gezellig bijkletsen met oude bekenden of nieuwe gezichten leren kennen. En dat alles in een gemoedelijke sfeer. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur!

Zondag 27 november is het weer ZondagMiddagSalon! De locatie is nu bij café Sam (Brink 64a te Deventer), waar voorheen COC-café Face It te vinden was. Deze middag wordt georganiseerd door de werkgroep Roze 50+ van COC Deventer e.o., maar iedereen is van harte welkom. Gezellig bijkletsen met oude bekenden of nieuwe gezichten leren kennen in een gemoedelijke sfeer. De entree is gratis.

Het Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur! Er wordt voor hapjes gezorgd, maar er kan ook iets van de kleine kaart worden besteld (op eigen rekening). En het café blijft ook na 19.00 uur geopend, dus wie dat wil kan gewoon wat langer blijven zitten.

Alle mensen die houden van een gemoedelijke sfeer en een gezellig praatje zonder harde muziek zijn van harte welkom!

Tags: ,