Geen ZondagMiddagSalon in december

zondag 25 december 2022

Let op: het ZondagMiddagSalon van zondag 25 december 2022 gaat vanwege Eerste Kerstdag niet door. De eerstvolgende bijeenkomst is op zondag 22 januari 2023 en zal waarschijnlijk plaatsvinden bij Café Het Glas in Lood (Nieuwe Markt 4 te Deventer).

De nieuwe locatie van het ZondagMiddagSalon van zondag 22 januari 2023 wordt waarschijnlijk café Het Glas in Lood aan de Nieuwe Markt 4 te Deventer. Wat niet veranderd is dat er ook in het nieuwe jaar weer gezellig bijgepraat kan worden met oude bekenden en dat er gelegenheid is om nieuwe gezichten te leren kennen. Aanvangstijd is 16.00 uur en de bijeenkomst gaat door tot 19.00 uur! Het Middagsalon is gericht op een 50+ LHBTI+publiek, maar iedereen blijft van harte welkom. En dat alles in een gemoedelijke sfeer met gratis toegang!

Deze middag wordt georganiseerd door de werkgroep Roze 50+ van COC Deventer e.o., maar iedereen is van harte welkom. Het Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur! .

Alle mensen die houden van een gemoedelijke sfeer en een gezellig praatje zonder harde muziek zijn van harte welkom!

Tags: ,