Second Sunday - Wandeling Veluwezoom

zondag 11 december 2022

Zondag 11 december 2022 – Wandeling speciaal voor vrouwen

Start wandeling bij Bezoekerscentrum Rheden (vlakbij het station) om 11.45 uur

Zondag 11 december voert de wandeling langs de Veluwe zoom en deze keer is er de mogelijkheid voor een korte en een lange wandeling. We starten later (om ongeveer 11.45 uur) vanaf het Bezoekerscentrum Rheden (dat is vlakbij het station). De treinen komen hier aan aan om 11.23 uur en 11.38 uur.

Het eerste stuk van de wandeling is 6 km. tot aan het Posbank Paviljoen. Dan kunnen degene van de korte wandeling (10 km ) terug naar het station Rheden lopen. Met de vrouwen van de lange wandeling (nog 8 km.) wandelen we dan door naar Dieren. Beide routes hebben stukken met hoogte verschil en dus klimmen en dalen.

In Dieren is gereserveerd voor het eten in ,, het Schilderij ” voor wie dat wil. Graag aanmelden via  lesbischactief2@hotmail.com (uiterlijk vrijdag 9 december).

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we een kleine vergoeding. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie over Second Sunday is lesbischactief2@hotmail.com.

Tags: ,