LHBTI+ Face It! met Bingo (nieuwe locatie)

vrijdag 27 januari 2023

Etty Hillesum Centrum – Roggestraat 3 te Deventer

Vrijdag 27 januari 2023 – Inloop vanaf 19.00 uur – Entree gratis

Nieuwe mailadres: lhbtiplus-face-it@cocdeventer.nl

Op vrijdag 27 januari 2023 wordt de eerste bijeenkomst van LHBTI+ Face It in 2023 gehouden. De locatie is deze keer in het Etty Hillesum Centrum (Roggestraat 3 te Deventer). Tijdens deze feestelijke avond wordt Bingo gespeeld met fijne kleinere prijzen en een hoofdprijs. Loten per stuk bij een normale ronde € 2,50 en bij de Hoofdprijsronde € 4,00 (contante betaling). De avond start om 19.00 uur en de entree is gratis.

English translation:

The first meeting of LGBTI+ Face It in 2023 will be held on Friday, January 27, 2023. This time the location is in the Etty Hillesum Center (Roggestraat 3 in Deventer). During this festive evening Bingo is played with fine smaller prizes and a main prize. Raffle tickets per unit for a normal round € 2.50 and for the Grand Prize round € 4.00 (cash payment). The evening starts at 7 p.m. and admission is free.

De organisatie, bestaande uit Jill (transvrouw) en Peter, zorgt voor een open en laagdrempelige sfeer, waarbij LHBTI-plussers nieuwe gezichten kunnen leren kennen en met oude bekenden kunnen bijkletsen. Ook iedereen die vragen heeft of meer informatie wil over de doelgroep is van harte welkom. De ontmoetingsavond gaat vervolgens over in een cafésfeer om de link met de uitgaansavond te maken. Drankjes zijn voor eigen rekening; er wordt geen alcohol geschonken onder de 18 jaar.

Kom je voor de eerste keer en vind je het niet prettig om alleen binnen te stappen dan kun je dit via lhbtiplus-face-it@cocdeventer.nl aangeven. We zorgen dan dat je bij de ingang wordt opgevangen of kunnen vooraf op neutraal terrein kennismaken.

COC Deventer e.o. heeft dit initiatief omarmd en roept leden en achterban van harte op om deze activiteit een succes te maken door hierbij aanwezig te zijn.

Bezoek ook de Facebook-pagina van LHBTI+ Face It

Tags: