Gespreksmiddag 'Veilig Jezelf Zijn'

zondag 12 februari 2023

Zondag 12 februari – Inloop 13.15 uur – Eindtijd 16.00 uur

Etty Hillesum Centrum – Roggestraat 3 te Deventer

Speciale gespreksmiddag in het Etty Hillesum Centrum over het thema ‘Veilig Jezelf Zijn’. Aan het woord komen Marja Lust (Raadslid D66 en Bestuurslid Pride66 Amsterdam) en Lisa van Ginneken (Kamerlid D66). Deze middag wordt georganiseerd door Pride66 Oost-Nederland (onderdeel van het regenboognetwerk van D66). De entree is gratis maar wel graag vooraf aanmelden bij Pride66 Oost-Nederland via 06-2555 0670 (Suzanne) of via pride66.oostned@gmail.com

Over PRIDE66

PRIDE66 is het regenboognetwerk van D66 en heeft afdelingen in verschillende steden en regio’s van Nederland, zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Brabant en Oost-Nederland.

De PRIDE66-afdeling Oost-Nederland organiseert activiteiten voor de regio Oost-Nederland en werkt aan het verkleinen van de afstand van de leden van het landelijk netwerk. PRIDE66 Oost-
Nederland organiseert minimaal twee inhoudelijke activiteiten per kalenderjaar. Denk hierbij aan activiteiten die bedoeld zijn om informatie te halen, over te brengen, of om over in debat te gaan. Voor PRIDE66 Oost-Nederland zijn wij op zoek naar extra commissieleden.

Meer weten of meedoen? Stuur een mail naar oostned@pride66.nl.

Tags: