LHBTI+ Face It! in Walhalla

vrijdag 24 februari 2023

Walhalla – Achter de Muren Zandpoort 20a te Deventer

Vrijdag 24 februari 2023 – Van 20.00 tot 01.00 uur – Entree € 3,00

Nieuwe mailadres: lhbtiplus-face-it@cocdeventer.nl

Op vrijdag 24 februari 2023 sluit LHBTI+ Face It aan bij een muzikaal feest in Walhalla (Achter de Muren Zandpoort 20a te Deventer). Maar liefst drie bands zullen die avond optreden en dat voor maar drie euro entree! De avond begint om 20.00 uur en gaat door tot 01.00 uur. Walhalla wordt de nieuwe locatie van LHBTI+ Face It en in de toekomst zullen ook eigen activiteiten worden georganiseerd!!

Informatie over de bands

Brick Top is een heuse Deventer classic rockband, gecombineerd met een vleugje blues en een
veeg grunge.

Darkness Within is een heavy-doom band uit Apeldoorn en Amersfoort. Het concept van Darkness Within is uniek omdat deze vrij recent opgerichte band een directe link naar de metal van de roerige jaren 90 heeft.
Derde band wordt binnenkort bekend gemaakt!

Meer informatie via Instagram

English translation:

This meeting of LGBTI+On Friday, February 24, 2023, LGBTI + Face It will join a musical party at Walhalla (Achter de Muren Zandpoort 20a in Deventer). No less than three bands will perform and that for only three euros entrance! The evening starts at 8 p.m. and admission is free. Walhalla will be the new location of LGBTI+ Face It and own activities will be organized in the future!!

De organisatie, bestaande uit Jill (transvrouw) en Peter, zorgt voor een open en laagdrempelige sfeer, waarbij LHBTI-plussers nieuwe gezichten kunnen leren kennen en met oude bekenden kunnen bijkletsen. Ook iedereen die vragen heeft of meer informatie wil over de doelgroep is van harte welkom. De ontmoetingsavond gaat vervolgens over in een cafésfeer om de link met de uitgaansavond te maken. Drankjes zijn voor eigen rekening; er wordt geen alcohol geschonken onder de 18 jaar.

Kom je voor de eerste keer en vind je het niet prettig om alleen binnen te stappen dan kun je dit via lhbtiplus-face-it@cocdeventer.nl aangeven. We zorgen dan dat je bij de ingang wordt opgevangen of kunnen vooraf op neutraal terrein kennismaken.

COC Deventer e.o. heeft dit initiatief omarmd en roept leden en achterban van harte op om deze activiteit een succes te maken door hierbij aanwezig te zijn.

Bezoek ook de Facebook-pagina van LHBTI+ Face It

Tags: