Men Meet Men; Literair Café met Eric Kollen

Kelderbar Vrijmetselaarsloge- Rijkmanstraat 10 – 7411 GB Deventer
Inloop 20.00 uur – Aanvang Literaire gedeelte 20.30 uur

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt dankzij een subsidie vanuit de Regenbooggelden door de Gemeente Deventer.

Toegankelijk voor homo- en bi-mannen vanaf 18 jaar
Kelder is via traplift ook bereikbaar voor minder-validen

Locatie is de gezellige kelderbar aan de Rijkmanstraat 10 te Deventer. Via de zij-ingang kan men naar binnen van 20.00 tot 24.00 uur. De organisatie zorgt voor een gezellige en gemoedelijke avond, dus kom en beleef het mee! De entree is gratis. Tijdens deze Literaire Avond is de bar gesloten van 20.30 tot ± 21.15 uur.

Op vrijdag 10 maart 2023 is schrijver Eric Kollen te gast bij de bijeenkomst van Men’s Club Men Meet Men voor homo- en bimannen vanaf 18 jaar. Eric Kollen is bekend van ‘Jongenssprookjes‘; een boekenreeks met homo-erotische verhalen.

Jarenlang woonde Eric Kollen (1967) op een eenzaam landgoed in Hongarije, waar hij overdag, in het onbarmhartige klimaat van de poesta, zijn eigen voedsel verbouwde en brandhout kapte en ’s avonds, als het donker was, in de schaarsverlichte boerderijkeuken uitbundige homo-erotische verhalen schreef, die hij ‘jongenssprookjes’ noemde. In 2012 kwam hij terug naar Amsterdam, om zijn verhalen te doen verschijnen. Meer informatie over Eric Kollen en zijn verhalen is te vinden via de website van Jongenssprookjes.

De volgende Men Meet Men is op vrijdag 10 april vanaf 20.00 uur.