Your Pride Zutphen op 8 februari

Woensdag 8 februari 2023 van 18.30 tot 21.00 uur

Walhallab – Waterstraat 33 te Zutphen

Met Your Pride streven wij ernaar om een veilige, verbindende, creatieve en natuurlijk ook leuke plek te zijn voor iedereen van 13 t/m 23 jaar. Ben je er al helemaal uit wat je gender en/of seksuele identiteit is of ben je dit nog aan het onderzoeken? Dan is dit de plek voor jou!

English translation:

With Your Pride Zutphen we want to have a safe, connecting and fun place for everyone aged 13 to 23 who is even a little or very curious about the different sexualities and/or genders and what that actually means. We organize a WALHALLAb meeting every second Wednesday of the month from 6.30 pm to 9.00 pm.

Elke maand organiseren we een toffe avond bij WALHALLAb, van 18.30 uur tot 21.00 uur. Iedereen is welkom om deze avonden te bezoeken! Hier zul je andere jongeren ontmoeten die net zoals jij met vraagstukken over gender en/of seksuele identiteit zitten. Ook is er de ruimte om hierover met elkaar te praten. Dit geldt niet alleen voor de avonden, je mag het Your Pride team ook altijd vragen stellen via mail of social media. 

We organiseren op woensdag 8 februari opnieuw een thema-avond bij WALHALLAb van 18,30 tot 21.00 uur. We zijn heel blij dat WALHALLAb ons die mogelijkheid geeft en zullen vanaf nu iedere tweede woensdag van de maand een thema-avond organiseren.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je al wel bekend bent met jouw identiteit. Voor iedereen genoeg reden om te komen. Niet alleen krijg je een kans om andere mensen te ontmoeten die deels in dezelfde situatie zitten, maar ook zijn wij een veilige plek waar je jezelf kan zijn. Wie wil dat nou niet?!  

Meer weten? Mail naar yourpride@walhallab.nl

Ben je al helemaal enthousiast en wil je ook graag komen? Meld je dan aan via het formulier! See you soon! 

Lees meer over de totstandkoming van Your Pride Zutphen.

Tags: