LHBTI+ Face It! 80s & 90s Party

vrijdag 31 maart 2023

Café De Hip (kelder) – Brink 21 te Deventer

Vrijdag 31 maart 2023 – Van 20.00 tot 01.00 uur – Entree gratis

Nieuwe mailadres: lhbtiplus-face-it@cocdeventer.nl

Op vrijdag 31 maart 2023 organiseert LHBTI+ Face It een 80s & 90s Party bij Café De Hip (Brink 21 te Deventer). De avond start om 20.00 uur en gaat door tot 01.00 uur. DJ-Floris draait lekkere muziek uit de tijd zodat er volop gedanst kan worden. De entree is voor iedereen gratis!

English translation:

On Friday, March 31, 2023, LGBTI+ Face It organizes an 80s & 90s Party at Café De Hip (Brink 21 in Deventer). The evening starts at 8 p.m. and continues until 1 a.m. The entrance is free for everyone!

De organisatie, bestaande uit Jill (transvrouw) en Peter, zorgt voor een open en laagdrempelige sfeer, waarbij LHBTI-plussers nieuwe gezichten kunnen leren kennen en met oude bekenden kunnen bijkletsen. Ook iedereen die vragen heeft of meer informatie wil over de doelgroep is van harte welkom. De ontmoetingsavond gaat vervolgens over in een cafésfeer om de link met de uitgaansavond te maken. Drankjes zijn voor eigen rekening; er wordt geen alcohol geschonken onder de 18 jaar.

Kom je voor de eerste keer en vind je het niet prettig om alleen binnen te stappen dan kun je dit via lhbtiplus-face-it@cocdeventer.nl aangeven. We zorgen dan dat je bij de ingang wordt opgevangen of kunnen vooraf op neutraal terrein kennismaken.

COC Deventer e.o. heeft dit initiatief omarmd en roept leden en achterban van harte op om deze activiteit een succes te maken door hierbij aanwezig te zijn.

Bezoek ook de Facebook-pagina van LHBTI+ Face It

Tags: