Men Meet Men - Literair café met Eric Kollen

vrijdag 10 maart 2023

Kelderbar Vrijmetselaarsloge- Rijkmanstraat 10 – 7411 GB Deventer
Inloop 20.00 uur – Aanvang Literaire gedeelte 20.30 uur

Toegankelijk voor homo- en bi-mannen vanaf 18 jaar
Kelder is via traplift ook bereikbaar voor minder-validen

Op vrijdag 10 maart is schrijver Eric Kollen te gast bij de Men Meet Men bijeenkomst. Hij is vooral bekend door ‘Jongenssprookjes‘: een boekenreeks met homo-erotische verhalen. Vanaf 20.00 uur is de kelder geopend en kan er nog iets bij de bar besteld worden. Vanaf 20.30 uur begint het literaire gedeelte met Eric Kollen en dit zal duren tot ± 21.15 uur. Daarna gaat de bar weer open en kan er nog gezellig nagepraat worden over de opwindende verhalen. De avond is toegankelijk voor homo- en biseksuele mannen vanaf 18 jaar en de toegang is gratis.

Jarenlang woonde Eric Kollen (1967) op een eenzaam landgoed in Hongarije, waar hij overdag, in het onbarmhartige klimaat van de poesta, zijn eigen voedsel verbouwde en brandhout kapte en ’s avonds, als het donker was, in de schaarsverlichte boerderijkeuken uitbundige homo-erotische verhalen schreef, die hij ‘jongenssprookjes’ noemde. In 2012 kwam hij terug naar Amsterdam, om zijn verhalen te doen verschijnen.

Meer informatie over Eric Kollen is te vinden via de website Jongenssprookjes.

Locatie is de gezellige kelderbar aan de Rijkmanstraat 10 te Deventer. Via de zij-ingang kan men naar binnen van 20.00 tot 24.00 uur. De organisatie zorgt voor een gezellige en gemoedelijke avond, dus kom en beleef het mee! De entree is gratis.

De organisatie is op zoek naar mannen die tijdens de Men Meet Men avonden een vrijwillige dienst willen draaien (deel van de avond). Dit kan zijn als barman, portier of verzorgen van de hapjes. Contact via dit mailadres.

De volgende Men Meet Men is op vrijdag 14 april vanaf 20.00 uur.